Hotels

Interieur concepten voor Hotels

Doe een beroep op onze jarenlange ervaring op het gebied van hotelinrichting.

Gespecialiseerd in de inrichting van complete hotels.

Je komt aan op je plek van bestemming. Bij de lobby word je een warm welkom geheten met een drankje van het huis, je kijkt uit over de zeeā€¦. Wie wil dit nu niet. Met de sleutel loop je naar je hotelkamer en opent de deur, en dan?

Laat je je als gast verrassen door de hotelinrichting, de sfeer en het prachtige design.

Als hoteleigenaar of hotelketen kun je erop vertrouwen dat wij de verbinding maken met jouw gast en de ruimte. Wij voorzien jouw hotel graag van een nieuwe look passend bij de doelgroep en stijl van jouw wensen. Of het nu gaat om een hotelkamer interieur, de entree, lounge of het interieur van het restaurant.

Of je nu een 3-, 4- of 5-sterren hotel, een bed & breakfast, of jouw hotel boutique chique of zakelijk wilt inrichten. Wij denken graag mee in de sfeer, het ontwerp en de producten om jouw gasten te verrassen. Wij staan voor unieke en verrassende hotelinrichting op maat.

Wil je hotelinrichting laten verzorgen? Of wil je hotelkamers (opnieuw) inrichten? Neem vooral contact met ons op voor een gesprek bij ons in de showroom waar wij verschillende hotelkamers hebben ingericht. We komen ook graag bij jou op locatie. Dus bel of mail ons gerust.

Download hier onze brochure(s)

HotelCrowd

Hotels hebben een enorme behoefte om te investeren in nieuwe interieurs. HotelCrowd helpt ondernemers met deze investering aangezien de bedragen dermate hoog zijn dat een eenvoudige financiering niet altijd uitvoerbaar is. Op deze wijze helpt de Crowd (publiek) met deze investering naast de huidige investeerders en eigenaren van de hotels.

Bezoek website

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Wendy de Kort,

Accountmanager hospitality (regio zuid)

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.