Aparthotel Havezate Marveld

Aparthotel Havezate Marveld

Voor het unieke project Aparthotel Havezate Marveld hebben we de gehele inrichting verzorgd.

Een prachtig project, van ontwikkeling tot oplevering!

Het complete maatwerk interieurplan is in nauwe samenspraak met de opdrachtgever ontworpen door ons. Daarbij is door onze interieurarchitect rekening gehouden met de luxe uitstraling en comfort in een historische en gemoedelijke sfeer.
Van raamstoffering, complete pantry, inbouwkasten, bed achterwanden, garderobe panelen, openhaard, schuifdeurwanden, tot verlichting en meubelen was in handen van Instyle Concepts. Een prachtig project!

Aparthotel Havezate Marveld is een modern hotel met een duidelijke verwijzing naar de historie, geheel passend in de herbeleving van Vestingstad Groenlo. Zo is het hotel vernoemd naar het adellijke landhuis uit de vijftiende eeuw dat op deze plek stond.
Havezate Marveld telt 36 luxe appartementen met elk 2 slaapkamers, een ruime badkamer, een apart toilet en een eigen keuken. Tevens is er een romantische Torenkamer, een ontbijtzaal met terras, een horeca/vergaderruimte en een luxe wellness. Instyle Concept van verantwoordelijk voor het gehele interieurplan van het hotel. Van ontwikkeling tot inrichting. 

Het aparthotel en wellnesscentrum ademt zowel buiten als binnen de historische en gemoedelijke sfeer van destijds maar dan met de luxe en de gemakken van de moderne tijd.


Het resultaat

Volgens het PEFC keurmerk.

We hebben gewerkt met duurzame toepassingen volgens het Green Key-label en met materialen met DUBO-keur. Al het hout dat is verwerkt, heeft het FSC- of PEFC-certificaat. Met name het afwerkingsniveau is van dermate hoge kwaliteit, dat dit hotel zich met recht een Aparthotel mag noemen. Instyle Concepts is hiervoor gecertificeerd.


PEFC is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten
afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos 
en dat het bos in stand blijft.


Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Wendy de Kort,

Accountmanager hospitality (regio zuid)

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.