Over ons

Over Instyle Concepts

Instyle Concepts is een creatieve projectinrichter met jarenlange ervaring.

Over ons

Instyle Concepts is de projectinrichter voor jouw verrassende interieur, opgericht in 1998 en gevestigd in Zwolle. Dit doen wij voor vier markten; hotels, recreatiewoningen, short stay accommodaties en de zorg. Deze interieurs creëren wij door vakkundig advies, een eigen designstudio en eigen logistiek. Hierdoor creëren we plekken waar je je meer dan thuis voelt.

We ontzorgen van A tot Z en zoeken de verbinding tussen de wensen, eisen, stijl en identiteit van jouw organisatie, de plek waar jij gevestigd bent en de verbinding met jouw gasten. Het draait om de gastbeleving, sfeer en functionaliteit. Samen maken we het mogelijk.

Ga je binnenkort bepaalde ruimtes een upgrade geven, of ga je met de organisatie naar een nieuw pand? Dan is het verstandig om vooraf een plan te maken hoe je invulling geeft aan de inrichting. Hiervoor ben je bij Instyle Concepts aan het juiste adres. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs, de koffie staat klaar. Wij ontmoeten je graag om jou meer te vertellen over onze specialisatie projectinrichting.

‘Jou als organisatie verrassen is het mooiste wat er is.’

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Het team van Instyle Concepts staat jou graag te woord!

038 – 20 55 555 info@instyleconcepts.nl

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.