Villa Zeezicht Noordwijk

Villa Zeezicht Noordwijk

Villa Zeezicht Noordwijk; een belevenis om te overnachten!

Villa Zeezicht ligt op een unieke plek in de rustige villawijk in de duinen.

Begin 2019  openden Wilko en Patty van der Zalm Villa Zeezicht. Het appartementenhotel op één van de mooiste plekjes in Noordwijk aan Zee. Instyle Concepts heeft in nauwe samenwerking met de eigenaren een prachtig interieurconcept ontwikkeld voor zowel de appartementen als de bistro van Villa Zeezicht. Een ware beleving!
Zeezicht is oorspronkelijk opgericht in 1952, toen bekend als Hotel Zeezicht. Na de complete nieuwbouw in 2019 heeft het de passende naam Villa Zeezicht gekregen.
 

Deze sfeer vind je terug in de keuze van de materialen, kleurgebruik en de interieurstijlen. Van het ontwikkelen van de bed wanden in de appartementen, de keuze van de verlichting, tot het fotobehang in de bistro, alles straalt de sfeer van de omgeving uit. Alle appartementen en de bistro zijn zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.
Een prachtig project aan zee.

Het resultaat

Wanneer je een oud familie hotel afbreekt en weer opbouwt. Dan heb je mensen nodig die goed luisteren naar je wensen, problemen oplossen, geduld, goede ideeën en lol hebben. Maar vooral fijn samenwerken. Instyle Concepts dank daarvoor!

Wilko en Patty van der Zalm,Villa Zeezicht Noordwijk

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Wendy de Kort,

Accountmanager hospitality (regio zuid)

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.