Short Stay

Interieur concepten voor Short stay

Met grote zorg zullen wij de studentenkamer(s) vormgeven!

Gespecialiseerd in de inrichting van short stay woningen.

Stel je eens voor; je komt als buitenlandse student voor een jaar naar Nederland, hoe zou je dan ontvangen willen worden?  Met een groot spandoek op Schiphol? Of een rode loper bij de universiteit?

Wij van Instyle Concepts weten wat de student van tegenwoordig nodig heeft en zijn gespecialiseerd in Short Stay inrichting oftewel studenthuisvesting, expatwoningen en tijdelijke huisvesting. Of het nu gaat om internationale- of nationale studenten, ze willen maar één ding. Dat is lekker wonen, studeren en genieten van hun vrije tijd. Dat is dan ook waar het voor ons om draait, de verbinding maken met de student, zodat ze verrast en geïnspireerd worden door het wonen in Nederland. We doen dit door het maken van kleurrijke en sfeervolle ontwerpen en het leveren van goede sterke verhuurbare meubelen. Niet alleen voor studenten maken wij verrassende interieurs, ook de huisvestiging voor expats en inrichting voor arbeidsmigranten.

Bij Short Stay inrichting draait het steeds meer om sfeer en uitstraling. Daarnaast dient het meubilair praktisch, hufterproof en functioneel te zijn. Natuurlijk met het behoud van de kwaliteit, het comfort, veiligheid, en de prijsstelling.

Dus ben je als huisvestingsorganisatie op zoek naar een partner die een turn key inrichting verzorgt en een plek maakt die verrast? Neem contact op voor een afspraak en een kijkje bij ons in de showroom.

Download hier onze brochure(s)

Studentenkamer inrichten

Wanneer je actief bent in studentenhuisvesting, dan sta je regelmatig voor het vraagstuk: hoe kan ik het beste deze studentenkamer inrichten? Ook al gaat het om tijdelijke huisvesting, de bewoner moet zich in het studentenhuis thuis voelen. De sfeer en uitstraling dragen daaraan bij. De veelal beperkte ruimte moet optimaal benut worden...

Lees verder

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Hep Munzebrock,

Accountmanager

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.