Short Stay

Interieur concepten voor studentenkamers

Met grote zorg zullen wij de studentenkamer(s) vormgeven!

Studentenkamer inrichten

Wanneer je actief bent in studentenhuisvesting, dan sta je regelmatig voor het vraagstuk: hoe kan ik het beste deze studentenkamer inrichten? Ook al gaat het om tijdelijke huisvesting, de bewoner moet zich in het studentenhuis thuis voelen. De sfeer en uitstraling dragen daaraan bij. De veelal beperkte ruimte moet optimaal benut worden.

Vaak worden studentenkamers inclusief meubelen verhuurd; deze dienen daarom ‘hufterproof’ te zijn. Instyle Concepts heeft volop ervaring met studentenkamers inrichten. Zoek je voor de inrichting van studentenkamers een partner die met alle factoren rekening houdt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Veilig en ‘hufterproof’

Bij studentenhuisvesting heb je als verhuurder een belangrijke verantwoordelijkheid in de veiligheid van bewoners. Bij het inrichten van studentenkamers is dat een belangrijke factor om rekening mee te houden. Wij maken daarom zoveel mogelijk gebruik van brandvertragende materialen in wand- en vloerbekleding. Ook houden we in het interieurontwerp al rekening met vluchtroutes. Daarnaast zorgen we bij het inrichten van studentenkamers voor meubilair en interieur dat tegen een stootje kan. Ook na de onvermijdelijke studentenfeestjes moet alles immers nog verhuurbaar blijven.

Enkele kamers of volledige gebouwen

Als het gaat om studentenkamers inrichten, dan is geen project ons te groot of te klein. Je kunt ons dan ook rustig bellen voor zowel een enkele kamer als een volledige woonflat. Kijk maar eens bij de projecten elders op deze website. Daar zie je dat we een kantoorgebouw in Arnhem hebben helpen omtoveren tot woonflat voor studenten. Daarbij namen we de gehele projectinrichting voor onze rekening, van ontwerp tot oplevering. Inmiddels maken 294 studenten, waarvan 148

internationale short stay-studenten, van de gemeubileerde wooneenheden gebruik. Met hetzelfde enthousiasme hebben we aan de Nieuwegracht in Utrecht een luxe appartement als studentenkamer ingericht. Alles in deze short stay-woning hebben we ontworpen, geselecteerd en/of uitgevoerd, van vloer en wand tot koekenpan. Heb je een woning of pand dat je als studentenkamer wilt inrichten, neem dan zeker eens contact met ons op.

Optimaal ruimtegebruik

Bij studentenhuisvesting gaat het erom, het optimale uit de beschikbare ruimte te halen. Een studentenkamer inrichten kan best een uitdaging zijn; hoe zorg je ervoor, dat alle essentials aanwezig zijn zonder dat het een opgepropt geheel wordt? Schuine daken, oneven hoeken en nissen vormen daarbij extra uitdaging. Bij de inrichting van studentenkamers houden wij altijd

rekening met het hoofddoel en dat is het creëren van een prettige omgeving om in te studeren en te wonen. Als wij een studentenkamer inrichten, dan zorgen we met kleurrijke en sfeervolle ontwerpen dat de student zich er thuis voelt. Met kleurgebruik gaan we bewust om; we kiezen voor kleuren die de ruimte ‘vergroten’ en die tegelijk het studeren stimuleren en bevorderen.

Neem contact op over studentenkamers inrichten

Ben je op zoek naar een projectinrichter, die je kan helpen met het inrichten van studentenkamers? Neem dan contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring met de inrichting van studentenkamers en helpen je graag. We kunnen zowel het concept als de uitvoering voor onze rekening nemen.

Wij staan je graag te woord via 038-20 55 555 of info@instyleconcepts.nl.

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Het team van Instyle Concepts staat jou graag te woord!

038 – 20 55 555 info@instyleconcepts.nl

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.