Recreatie

Interieur concepten voor Recreatie

Laat je verrassen door onze unieke recreatieontwerpen.

Gespecialiseerd in de inrichting van recreatiewoniningen.

Uitwaaien op het strand, wandelen op de Veluwe, of in het zonnetje een boek lezen. Wij creëren het ultieme ‘meer dan thuis gevoel’ op tijdens vakantie. Of je nu in een groepsaccommodatie, bungalow-, chalet-, of een villapark verblijft. Wij verrassen jouw gast met een uniek ontwerp, comfort en ontwikkelen in samenspraak met jou een uniek en spraakmakend interieur voor de inrichting van jouw recreatiewoning.

Als recreatiepark eigenaar of -keten kun je erop vertrouwen dat wij de verbinding maken met jouw gast en de ruimte. Wij voorzien graag jouw park van een nieuwe look passend bij de doelgroep en stijl van jouw wensen. Of het nu gaat om een chalet, villa, groepsaccommodatie, bungalows of het interieur van het restaurant.

Interieurs van recreatiewoningen draaien steeds meer om sfeer en het gevoel van ‘meer dan thuis’ te zijn. Kleine details die in de verhuur zeer belangrijk zijn, verliezen wij daarbij niet uit het oog. Een unieke inrichting van een recreatiewoning staat altijd voorop. Daarnaast dient het recreatie meubilair praktisch, hufterproof en functioneel te zijn. En dat natuurlijk met behoud van de kwaliteit, het comfort, veiligheid, en de prijsstelling.

Wil je binnenkort de bestaande inrichting van recreatiewoning(en) een upgrade geven of ga je nieuwe accomodaties bouwen? Wij denken graag mee in de sfeer, het ontwerp en de producten om jouw gasten te verrassen.

Meer weten over onze interieur concepten? Neem vooral contact met ons op voor een gesprek bij ons in de showroom en/of komen ook graag bij jou op locatie. Dus bel of mail ons gerust.

Download hier onze brochure(s)

TOP leverancier Recron

TOP Leveranciers en Adviseurs zijn door RECRON erkende leveranciers en/of adviseurs van producten en diensten direct gerelateerd zijn aan de leisure en recreatiesector. Ze leveren producten en diensten waar leisure en recreatiebedrijven hun voordeel mee kunnen doen.

Bezoek website

Recron erkend bedrijf

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Muriël Mulder,

Accountmanager recreatie (regio noord)

Wendy de Kort,

Accountmanager hospitality (regio zuid)

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.