Short Stay

Instyle Concepts

De projectinrichter die verrast!

Projectinrichting

De wereld van projectinrichting is breed. Het omvat alle muur- raam- en wandbekleding, maar ook het gehele interieur in zakelijke panden. Bij Instyle Concepts hebben we ons als projectinrichter gespecialiseerd in de inrichting van hotels, recreatie- en short stay-woningen en zorginstellingen. Al sinds 1998 creëren we verrassende interieurs, waar gasten, bewoners en cliënten zich thuis voelen.

Kijk rustig op deze site rond voor een indruk en inspiratie. Benieuwd hoe we met projectinrichting de juiste sfeer en functionaliteit voor jouw onderneming of instelling neer kunnen zetten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een bezoek aan onze showroom in Zwolle.

De eerste indruk

Projectinrichting heeft een aantal belangrijke functies. Zo is er bijvoorbeeld de gebruiksfunctie: welke vloer is het meest geschikt, hoe plaatsen we de meubels voor optimaal ruimtegebruik, hoe zit het met de mensenstroom binnen het pand? Daarnaast draagt projectinrichting bij aan de uitstraling; na binnenkomst zorgt dit voor een belangrijk deel voor de eerste indruk. Denk bijvoorbeeld aan de lobby, van welkomstbalie en zithoek tot het interieur van de bar, waarmee je jouw hotel een luxe, klassieke, strakke of moderne uitstraling geeft.

Projectinrichting in de zorg

In zorginstellingen is het belangrijk om elke gebruiksruimte ergonomisch in te richten. Minstens zo belangrijk is een prettige omgeving voor zowel bewoners als bezoekers. Aangezien projectinrichting in de zorg/Wmo een van onze specialiteiten is, kunnen wij hierin de leiding nemen. We weten welk meubilair op de behoeften van je organisatie, verzorgenden en bewoners aansluit.

Onze projectinrichters denken aan praktische zaken als degelijkheid en reinigbaarheid van het meubilair en veiligheidszaken als brandvertragende stoffen. Met een uniek ontwerp zorgen we voor een huiselijke sfeer en comfort voor bewoners, verzorgenden en bezoek. Met het inlijven van Ligusta in 2017 hebben we onze tak van projectinrichting in de zorg nog meer kracht bijgezet.

Instyle Concepts de organisatie achter het merk.

Zowel voor hotels als recreatiewoningen geldt, dat je jouw gasten een zo prettig mogelijk verblijf wilt bieden. Uiteraard doe je dat met een hartelijk ontvangst en uitmuntende dienstverlening. De ervaring voor de gast begint echter met projectinrichting. Zij kiezen o.a. vanwege een uitnodigend interieur op de foto’s voor jouw hotel of vakantiepark. Wordt deze verwachting in het echt waargemaakt, dan is de

tevreden gast alweer een stap dichterbij. Met jouw bedrijfsvoering en dienstverlening daarbovenop kun je rekenen op een goede recensie. Bij Instyle Concepts hebben we al vele hotelkamers, vakantiehuisjes en bungalows van een gastvrije en stijlvolle inrichting voorzien.

Jouw projectinrichting is bij ons dan ook in goede handen.

Neem contact op voor projectinrichting

Comfort, veiligheid, prijsstelling en sfeer zijn slechts enkele van de vele factoren waar wij rekening mee houden. Op het gebied van projectinrichting kunnen wij je geheel ontzorgen. Wij doen niets liever dan verrassende interieurconcepten creëren in hotels, recreatie, short stay en de zorg. Wat kunnen we voor jouw onderneming of instelling betekenen? Laat je verrassen!

Wij staan je graag te woord via 038-20 55 555 of info@instyleconcepts.nl.

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Het team van Instyle Concepts staat jou graag te woord!

038 – 20 55 555 info@instyleconcepts.nl

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.