Zorg

Interieur concepten voor Zorg/WMO

Wij kunnen in alle stijlen het juiste interieur voor u ontwikkelen.

Gespecialiseerd in de inrichting van Zorg/WMO huisvesting.

‘Mensen die wonen en werken in een zorgomgeving blij maken, dat is waar het ons om gaat.’

Mensen die niet meer thuis kunnen wonen, komen in een nieuwe omgeving. Of het nu is voor een korte of lange periode, het moet voelen als thuis. Wij verrassen de bewoner, verzorgende en bezoek met een uniek ontwerp, huiselijke sfeer en comfort.

Als zorgaanbieder kan je erop vertrouwen dat wij de verbinding maken tussen jouw bewoners en de ruimte. Wij voorzien het huis graag van een nieuwe beleving passend bij de doelgroep en stijl van jouw wensen. De interieurs in de zorg draaien het steeds meer om sfeer en het gevoel van ‘meer dan thuis’. Daarnaast dient het meubilair praktisch, sterk en functioneel te zijn. Natuurlijk met het behoud van de reinigbaarheid, duurzaamheid, het comfort en de veiligheid. Wij verzorgen de complete inrichting van zorgmeubilair, brandvertragende stoffen, wand- en vloerafwerking, verlichting tot de afstyling.

Ligusta

Eind 2017 is Ligusta binnen ons bedrijf opgenomen, waarbij kennis en ervaring voor de doelgroepen GGZ en VGZ zijn opgenomen. Ligusta ontwikkelde functioneel en geschikt meubilair voor de ouderen- en verpleeghuiszorg, psychiatrie, zorg voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking, jongerenopvang, ziekenhuizen etc. Ligusta is nu een label bij Instyle Concepts.

Download hier onze brochure(s)

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Hep Munzebrock,

Key Accountmanager Short Stay

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor het contact opnemen met Instyle Concepts, we nemen binnen enkele dagen contact met je op.