Hotelkamers Hotel NAP Terschelling

Hotelkamers Hotel NAP Terschelling

Nieuwe hotelkamers voorzien van verrassend interieur

Dansen tot je dronken bent van geluk”

In het hart van Terschelling, naast de vuurtoren de Brandaris, vind je een van de oudste hotels van het eiland, Hotel NAP. Het hotel beschikt over 32 kamers, een gezellig café/ restaurant en een geheel vernieuwd terras. Het hotel verrast jou met alle smaken die het eiland te bieden heeft. Van een kop koffie in het café /restaurant tot de vernieuwde kamers.
‘De kamers zijn nu een heerlijke plek om lekker samen te ontspannen
en te genieten van het eiland.’     - Kees de Lange (eigenaar hotel)

Instyle Concepts heeft de hotelkamers mogen voorzien van een nieuw look. De hotelkamers hebben een speelse en moderne uitstraling gekregen. Een plek waar het gevoel van het eiland terug te vinden is. Met onder andere een groot foto paneel boven het bed met een afbeelding die gemaakt zijn op Terschelling zoals de Brandaris, de boot en landschappen. De combinatie van de materialen zijn geïnspireerd op het juttershuisje en de huiskleuren van Hotel NAP.

"De kamers zijn ruim en zeer net, met alles erop en eraan. We genoten zodanig van Terschelling, mede door ons verblijf in Hotel Nap, dat we reeds een tweede keer hebben geboekt." - Ingrid  (Tripadvisor)

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.