Vacature voor Inkoper

Vacature voor Inkoper

per direct

Kom jij werken als inkoper bij Instyle Concepts?

Wat je gaat doen als inkoper
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van alle orders die zijn ingevoerd in ons bestel- en ordersysteem ISAH. Jij maakt de afspraken met de leveranciers over inkoopprijzen, bestel hoeveelheden, levertijden en leverbetrouwbaarheid. Jij let als inkoper op dat alles wordt geleverd conform de afspraken die je hebt gemaakt. Denk aan prijzen, levertijdstippen en marges. Jij zorgt naast alle bestellingen dat er correcte data staat, op artikelniveau in ISAH, op deze wijze draag je bij aan foutloze leveringen zonder service achteraf. Als laatste ben je verantwoordelijk voor een correct voorraadniveau van alle inkoop artikelen en de SKU rationalisatie.
Er is intern veel overleg over orders en leveringen, je bent bij gezamenlijke briefingen van projecten om de bestellingen in zijn geheel te begrijpen en daarna goed te bestelleen. Er is een nauwe samenwerking met planner, projectmanager, accountmanagers, de expeditie en uiteindelijk de monteurs. Je bent een spil in het web van Instyle Concepts.
Wat jij kan bieden als inkoper
Als Inkoper heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding en 5 jaar relevante inkoopervaring in een vergelijkbare branche. Dankzij je gedrevenheid en omdat je een aantal jaren ervaring hebt, draag je bij aan een gezonde brutowinstmarge voor Instyle Concepts. Als inkoper sta je stevig in je schoenen, heb je een goed onderbouwde mening en kan je een hoog werktempo aan. Bovendien ben je een mensenmens, je krijgt op basis van vertrouwen en kennis je credits binnen Instyle Concepts maar vooral bij je leveranciers. Het is belangrijk dat je een teamplayer bent, solitair werken kan binnen Instyle niet. Je beheerst naast Nederlands het Engels en Duits. 


Wat biedt Instyle Concepts
Je houdt je bezig met interessante inkoopprojecten in een collegiale, internationale en informele prettige werksfeer. Je krijgt een zelfstandige en afwisselende baan met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei. Je werkt binnen een dynamische organisatie die volop in beweging is. Hiervoor ontvang je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en smartphone.
Reageren
Indien je interesse hebt in deze functie bij dit groeiende bedrijf, stuur dan je CV en motivatie via demail naar mij toe pim@instyleconcepts.nl. Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met Pim Pera 06-392 701 01
Video: Check voor een leuke bedrijfsimpressie onze video: https://youtu.be/fP6izTaYFbU