Vacature voor accountmanager Hospitality

Vacature voor accountmanager Hospitality

per direct

Kom jij bij ons werken als accountmanager voor de hospitalty

Wat je gaat doen
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de branches Hotellerie en eventueel de Recreatie in de regio boven de lijn Utrecht. Voor ongeveer de helft van je werkzaamheden bedien je de huidige klanten door relatiebeheer, upsell en waar mogelijk cross-sell. De andere helft van je werkzaamheden bestaat uit het bewerken van de suspects en prospects. Je brengt DMU’s in kaart bij de bedrijven waar de kansen liggen, maakt afspraken en bezoekt de beslissers. Door veel bezoeken af te leggen en te investeren in je (potentiële) klanten, bouw je een goede relatie en relevante orderstroom op. Tevens bezoek je relevante beurzen en bijeenkomsten. Zo werk je met veel energie aan je omzet. Zodra de opdracht is gescoord zie je er op toe dat het projectmanagement professioneel wordt uitgevoerd, dit voer je niet zelf uit. Kortom, een zeer afwisselende en commerciële job!
Wat jij kan bieden
Als Accountmanager heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding en 5 jaar relevante commerciële ervaring in een vergelijkbare branche. Dankzij je gedrevenheid, organisatietalent en creativiteit ben je in staat om snel bij de juiste mensen aan tafel te komen. Je neemt je gesprekspartners mee in de mogelijkheden van onze opdrachtgever. Omdat je in verschillende branches actief bent weet je goed te schakelen in je stijl van klantbenadering. Als Accountmanager sta je stevig in je schoenen, heb je een goed onderbouwde mening en kan je een hoog werktempo aan. Bovendien ben je een mensenmens, je krijgt op basis van vertrouwen en kennis je opdrachten binnen. In deze branches betreft het vaak lange trajecten, geduld is dus zeer een gewenste eigenschap. Je beheerst naast Nederlands het Engels en Duits.

Wat biedt Instyle Concepts
Je houdt je bezig met interessante projecten in een collegiale, internationale en informele prettige werksfeer. Je krijgt een zelfstandige en afwisselende baan met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei. Je werkt binnen een dynamische organisatie die volop in beweging is. Hiervoor ontvang je een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een interessante bonus, een auto, laptop en smartphone.
Reageren
Indien je interesse hebt in deze functie bij dit groeiende bedrijf, stuur dan je CV en motivatie via de mail naar mij toe: pim@instyleconcepts.nl . Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met Pim Pera 06-392 701 01
Video: Check voor een leuke bedrijfsimpressie onze video: 

https://youtu.be/fP6izTaYFbU