Instyle concepts historie

Instyle concepts historie

Instyle Concepts historie

Instyle Concepts is in 1998 opgericht in Genemuiden, destijds onder de naam Advance Concepts.
Begonnen als een klein bedrijf voor particulieren en projecten dat uitgroeide naar een bedrijf dat complete interieurs leverde voor vier branches; hotels, recreatie, short stay en de zorg. Van Genemuiden verhuisde Advance Concepts in 2005 naar Meppel.
In 2008 verhuisde het bedrijf van Meppel naar Staphorst. Naast de verhuizing veranderde de naam van ‘Advance Concepts’ naar ‘Instyle Concepts’. Een nieuwe huisstijl en nog steeds werkzaam in de vier branches; hotels, recreatie, short stay en de zorg.

Venture Group nam Instyle Concepts in 2009 in hun groep. Venture Group is een overkoepelende organisatie die door de jaren heen een groep bedrijven heeft samengebracht die dezelfde passie delen: het leveren van totaaloplossingen. Lees meer….

Op 1 april 2017 verhuisde Instyle Concepts van Staphorst naar Zwolle. Een grotere stad, centraal gelegen voor alle projecten die door heel Nederland gerealiseerd worden. De zorgmarkt werd belangrijker binnen Instyle Concepts, daarom nam eind 2017 Instyle het bedrijf Ligusta over. Ligusta stond bekend als een projectinrichter in de zorg branche.