Duurzaamheid bij Instyle Concepts

Duurzaamheid bij Instyle Concepts

onmisbaar in de projectinrichting

Wist je dat Instyle Concepts sinds 2011 het PEFC certificaat heeft? 

Duurzame projecten,met gecertificeerd hout

Duurzaam verrassen!


Instyle Concepts (IC) richt zich op meerdere branches.. Het sfeervol inrichten van zorginstellingen, hotels, recreatiewoningen en short stay, is al vanaf de start een belangrijk deel van onze propositie. Daarbij zorgt de aandacht voor omgeving en maatschappij voor de verbinding die op dit moment vanuit die branche wordt gevraagd.
 Het hergebruiken van meubelen en het leveren van een cradle to cradle oplossing draagt bij aan deze vraag. Bij iedere klant wordt gesproken over onze toegevoegde waarde op het gebied van milieu. Op deze wijze wordt duidelijk gemaakt hoe wij afvalstromen scheiden en hoe we in het ontwerp van meubelen rekening houden met hergebruik en recycling van alle grondstoffen. Hiervoor is Instyle Concepts sinds 2011 PFEC gecertificeerd!
 Duurzaamheid is niet alleen voor het milieu. We voeren binnen Instyle Concepts ook een beleid, dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Het project richt zich op het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, het stimuleren van interne mobiliteit, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en het begeleiden van onze medewerkers naar ondernemerschap.