Hotel en restaurant Waanders Staphorst

Hotel en restaurant Waanders Staphorst

Van het ontwerp tot complete renovatie, inrichting en decoratie!

Voor zowel touristen als zakelijke gasten

Staphorst en Waanders zijn al meer dan een eeuw aan elkaar verbonden. Gelegen op een centrale locatie aan voormalige hoofdweg ‘de Diek’ in Staphorst is het een plek waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich thuis voelen. Niet voor niets zeggen bezoekers vaak dat ze  ‘even lekker naar Waanders gaan’.

Bij het ontwerpen van het nieuwe interieur plan voor de 18 hotelkamers en de serre van het restaurant heeft onze binnenhuisarchitect Gijsbert Uithol hier rekening mee gehouden. Een stukje Staphorst is terug te vinden in het interieur. Het resultaat is uniek! 

Drastische renovatie en metamorfose

Elke gast die plaatsneemt achter de glazen pui, is automatisch een aanvulling op de uitnodigende en gemoedelijke serre; Als voorbijganger móet je eigenlijk óók naar binnen! Behalve twee- en vierpersoons tafeltjes staan er ook grotere tafels met aan één kant een bank, en in de linkervleugel is een knus hoekje gecreëerd, met comfortabele zitbanken tegen een Staphorster fotowand en met uitzicht op de weg. Zelfs het systeemplafond 

met originele platen is onderdeel van het totaalplaatje. De hotelkamers inclusief badkamers hebben een drastische renovatie en metamorfose ondergaan en zijn compleet nieuw ingericht. Van het tapijt in de gangen, het hotelinterieur, de gordijnen, de verlichting tot de eigentijdse print van een oude kaart van Staphorst boven het hotelbed. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp tot de complete renovatie, inrichting en decoratie. 

Het resultaat

Meer weten over onze verrassende interieur concepten?

Hep Munzebrock,

Key Accountmanager Short Stay
01 02

Neem gerust contact met ons op!

Mail succesvol verzonden.